Snart så...

Om några minuter kommer syster yster :)...Åh snart ska jag få soooova är mega trött..Ha en trevlig helg alla :)

Puss puss


Ont i min fot...

Jag är som många vet sjukskriven för att jag har hälseneinflamation/förslitningar i foten..Har överansträngt den mycket :(...Idag har jag haft jätteont och jag som trodde att det var över men men...

Imorgon försvinner det onda för en liten stund för då kommer syster yster och hennes pojkvän weiiiii. Dom ska stanna en hel vecka :) Me like!!!

Ha en trevlig kväll

Puss och kram


Hälseneinflammation

Hälseneinflammation

Hälseneinflammation är i regel relaterad till överansträngning och medför smärtor, svullnad och ömhet i anslutning till senan.

Överbelastningsskador uppstår framförallt inom motions- och idrottsaktiviteter med mycket löpning och hopp.


Tjejfest...

Vill tacka mina underbara tjejer för en mycket trevlig kväll i lördags :)...Dock så slutade det lite brutalt ;)....

Puss puss


Trött....

Är precis hemkommen ifrån grytan i Helsingborg..Haft en mysig kväll med svärmor. Nu är det bara sängen som gäller. God natt

Pussilikram
Har lovat...

Att jag ska blogga varge dag i sträck i minst 2 veckor annars får jag ett straff av tjejligan ;) ha ha...Så här kommer några rader för idag...Håller på med bilderna från våran supertrevliga kväll som slutade i något slags kaos hi hi..Undrar om jag bara talar för mig själv ;)!!!??

Nu är jag för trött för att fortsätta blir mer imorgon..

God natt mina vänner puss och kram


-30 kg(-56kg)..VARNING för chock ;)

Jag är stolt över mig själv att jag äntligen lyckats...Nu har jag straxt gått ner 30 kg sen april förra året..Fast om man räknar det jag gick upp under graviditetet som var 41kg så har jag gått ner..Låt mig se här först 41+ 15kg = 56kg Jag e grym!!! Lite skryt får man väl ha om sig själv. Nu har jag bara 3-5 kilo kvar för att nå mitt slutliga mål :)..Sen börjar det jobbiga att forma kroppen :(..När jag har gått ner det sista så ska jag skaffa mig en personlig tränare och börja träna på riktigt :)

Jag kan säga en sak mina vänner att det känns jäkligt skönt att slippa alla extra kilo och att man äntligen kan få på sig lite fina kläder. Man kan börja känna sig lite fin igen :).

JAG SKA ALDRIG TILLBAKA IGEN!!!!!

Nu kommer bilderna jag lovade att lägga ut när jag kände att jag var på sluttampen, inga fina bilder och jag skäms för att lägga ut dom men jag gör det för att kunna inspirera andra.

Kan jag så kan ni!!

Glad sommar puss och kram

FÖREEFTERDetta blir kvällens outfit :)

Är jag galen??!!!!

Idag var jag ovanligt morgonpigg vaknade halv sex och kunde inte sova efter det. När klockan var sex så beslöt jag mig för att gå upp och städa tvättstugan så nu har jag gjort det och även hunnit kasta in en tvätt :)..Vissa dagar är galna hi hi

Idag så börjar jag inte att jobba förrän klockan två så jag hinner med lite tid för ebba på förmiddagen :), blir kanske lite lek med Hedie och Annsi. Ebba är så mysig nu för tiden (inte alla timmar) det är så underbart, kan längta ihjäl mig efter henne. Fast vissa dagar vill jag bara låsa in mig på toaletten och dra mig i håret och skrika lääääänge. Samtidigt som hon e så mysig så har hon blivit så envis och trotsig. Så fort det är något som hon inte vill göra så säger hon: Mamma jag kan inte jag  har ont imagen,,,Eller om vi är ute och går och hon inte pallar mer så sätter hon sig på marken och säger: Mamma du får bära mig jag är sjuk i benet jag kan inte gå!!! Hon e så påhittig den där lilla damen :)

Åh, på fredag föresten så kommer pappa och familjen ska bli såååååå mysigt, längtar så. Har det lite lyxigt nu för sen den 6 augusti så kommer mamma och uffe. Var ju faktis uppe nästan en vecka i juni och träffa både mamma och pappa så det har blivit varge månad nu. Ska se till att det fortsätter att bli varge månad :)

Nu ska jag gå och städa något annat innan resten av familjen vaknar..Ha entrevlig onsdag på er och hoppas att solen skiner hos er :)

Puss och kram


Ledig..

Idag är jag ledig känns som det var hundra år sen jag var det sist. Uppskattar mina lediga dagar mer nu när  jag jobbar än när jag gick i skolan..

Idag ska jag och Ebba åka och plocka jordgubbar, undrar hur hon kommer att reagera när hon får se så många gubbar...Hon älskar ju jordgubbar :) Ska bli kul. Sen blir det väl det vanliga, att åka till stranden eller någon. Jag undrar om det kommer blir fint väder idag men det återstår väl att se.

Nu gråter lilla Ebba efter mamma där nere så jag ska nog gå ner och pussa och krama henne. Ligger nämligen i sängen och har precis vaknat...

Ha en bra måndag :) Kram

RSS 2.0