Helsingör och stranden...

Idag har jag och Ebba varit med våra grannar till Helsingör. Vi åkte redan halv nio imorse och kom hem tre så det blev nästan en heldag..Jag älskar verkligen Danmark, älskar deras mentalitet och atsmofär. Fy vad det lät vuxet!!

Blev glad när jag skulle växla till Danska pengar då jag insåg att man fick rätt mycket tillbaka. Jag fick 303 danska kronor för 400 svenska kronor :). Nu lär det bli betydligt fler resor till Danmark igen weiiii. Gud var allt var billigt där idag, massor av rea överallt. Inhandlade lite kläder till mig och hjärtat :).. Det sämsta med resan var nog att det blev en pizza till lunch var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig som precis bestämt mig att bli nyttig igen, men men man lever ju bara en gång!!

När vi kom hem packade jag och Ebba våra badkläder och lite matsäck och drog ner till stranden där vi var i två timmar-underbat. Kalle kom ner efter jobb och gjorde oss sällskap- mycket trevligt honey ;)..

Imorgon är det dags för job igen 7.30-13.00 sen är jag åter ledig på torsdag igen. Får se vad det blir för väder imorgn, har hört att det ska regna :( Men vi behöver en liten skur regn nu speciellt vårt växthus, men bara en liten sen vill vi ha SOL igen :)


Många sommarkramar till er..Kram kram


Mitt älskade hjärta!!!


Kommentarer
Postat av: mormor

Den sötaste tösen på jorden! puss

2010-06-29 @ 22:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0