Helgs/vecko mys....

Har det verkligen varit :)....Me Like!!!!!

Först i Lördags kom Linda och Algot hit för att äta gott, busa, se film och sova över...Guuud vad mysigt vi hade :)..Det blev taco till middag, massa godis, pepparkakor och glass till efterätt :)....En bra film hann vi också med när barna hade nattas...Gud vad det kan vara skönt med lite ensam vuxentid ibland....Linda det måste vi snart göra om innan bebben kommer (2januari) :)

Sen i söndags var det farsdag som firades i Lomma hemma hos kalles syster Sophie.Det fans 4 pappor där som skulle firas :)...Vilken goooooood mat vi fick där...Mariannes (svärmor) supergoda hemlagade fiskgratäng med räksås....mumms mumms...Åh, nu blev jag ju sugen på den.......Jammi....Myskväll den kvällen oxå...

Imåndags blev det mys på sångrytmiken med alla barnen...Förra veckan så fotade faktis hd oss där så vi får väl se om vi kommer med i tidningen eller inte...Det kulle ialla fall bli någon gång denna vecka...Så håll utsikt :)

Idag blev det åter mys när en oplanerad utflykt till Landskrona blev av..Vi åkte och hälsa på Ellie och hennes mamma Madde i Landskrona...Där blev vi i 6 hela timmar.. Shit vad ungarna är söta tillsammans och leker bra oxå (ibland) hi hi hi...Hann med en lång promenad oxå, skönt...Åh, glömde ju säga det att det bjöds på hemlagade scones när vi kom, jättegoda...Var så lyxigt att man tilloch med fick med sig hem...Har precis avnjutit ett glas Julmust och scones...TACK Madde, och tack för de andra sakerna jag fick med...Jättesnällt!!! :)


Nu ska fixas lite innan Kalle kommer hem som  är på cervera mässa i Malmö...

Kram till alla :)


LÖRDAGSMYS







ÄR BERONDE AV JULMUST :)

TISDAGSMYS I LANDSKRONA









Åh, puss Åke...





















Kommentarer
Postat av: Linda

Tack så mycket för en supermysig lördag-söndag! Kändes som att bo på hotell:) Får vi absolut göra om. Mindre charmigt foto bara... "Undrar varför hon är så rund..."!!?! :)

Skulle vara trevligt att hinna ses innan ni flyger iväg!

Kramar!

2008-11-11 @ 19:54:21
Postat av: Madde

Tack för en toppen mysig tisdag!!!

Pefekt dag!



Pussisar

2008-11-11 @ 22:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0