Go kväll...

Ja, att jag är vaken 22:46 en vardag det är ett under. Försöker komma på när det hände sist men kan inte komma ihåg!! Måste ha varit den lilla vilostunden jag tog innan :).
Hoppas att ni alla har haft en bra midsommar för det har jag!! Den firades med  familjen och vänner. Mycket trevligt!! Nu är det dock ett år till nästa gång..

Usch är helt off i huvudet. Tydre nog på att jag börjar bli sömning. Få ta och skriva en rad imorgon ist'llet efter det...

Kramar till er!!


Midsommar
Idag skall jag berätta något!!

Men det tar jag om en stund måste bara justera lite!!

Kram till alla underbara människor!!

Idag bär det iväg hem..

Nu har vi haft våran lilla minisemester. Det har verkligen varit jättemysigt. Det enda tradiga är regnet. Det har regnat en hel del, men trorts det har vi hafr det bra. Kan ju säga att Ebba ÄLSKAR Liseberg! Men vilken liten unge gör inte det??!!

Just nu sitter jag i hotellobbyn och väntar på att Ebba och Kalle ska vakna. Själv vaknade jag halv sex och var hur pigg som helst :/. Så jäkla tradigt!!
Just nu vill jag bara ha den FANTASTISKA frukostbuffen..Hoppas dom vaknar innom en timme för då är klockan åtta, annars går jag upp och väcker dom :).Inga sovmornar här inte ;)..

Lägtar oxå tills frukostbuffen är avslutat för då beges det iväg till Ullared weiii...Tänk vad sjopping kan göra med en ;)..

Hoppa snu har hat en lika bra helg som jag!!

Karm kram

Hotellet


Imorgon bär det av...

Till Göteborg :)...Ebba, mamma och pappa ska ta en liten minisemester. Så skönt skall det bli. Vi ska bo på 5-stjärningt hotell och bara njuta. Det är vi värda!!! Imorgon hade vi tänkt att strossa omkring på avenyn och sen liseberg, på söndag blir det paddan och universium. Skoj, skoj :). Gissa vart vi åker inom på vägen hem på måndag??!!
- Alldeles rätt ULLARED!! En toppen weekend med andra ord. Har sett att det inte ska bli så fint väder men det har vi bestämt oss för att bara skita i. Låt det regna, vi ska ha mysigt ialla fall!!

Hoppas att ni alla får en trevlig helg..

kram kram

Hon har blommor i sitt hår...
Äntligen!!

Idag fick jag ett mail ifrån chefen för förskolorna att man äntligen skall kunna ha sitt barn 5timmar om dagen 3dagar i veckan istället som vi har det nu som är 3 timmar om dagen i 5 dagar. Det gäller barn till arbetsslösa föräldrar eller till barn vars föräldrar är hemma med föräldrarpenning. Så som det är nu så blir det så stressigt för barnen. Dom får varken äta frukost eller lunch på dagis utan bara komma dit och leka lite innan det är dags att gå hem. Blir ju stressigt för föräldern oxå speciellt om man har ett liten bebbe som ska hassas med!! Näe, jag säger bara gratttis till utveckligen!!

Idag ska jag  för övrigt återgåt ill arbete efter att ha varit sjuk i 2 dagar :(..Det ska bli rätt så skönt fastän det bara gäller 2 timmar. Jga jobbar idag 12.30-14.30 sen ska jag till läkaren 15.30 för att förlänga mitt sjjukintyg. Det börjar göra rejält ont i fogarna nu :(..Förra helgen när jag gick enliten promenad härifrån upp till iaffären så fick jag såååååå himla ont. Jag var tvungen att sätta mig på golvet inne i affären. Hon som äger affären blev lite stirrig och trodde jag skulle föda ha ha ha..

Nu ska jag vila lite!

Hoppas ni får en skön torsdag!!

Kram kram

Säg hej till våran framtida familjemedlem :)Mitt andra hjärta med :)
Läsning och VV paj gör mig frisk!!

Hej hej...

Idag mår jag lite bättre än i går men jag har valt att stanna hemma från jobb idag för att vara riktigt frisk imorgon när jag återgår i arbete.
Ligger mest i soffan och läser..Gud vad skönt och avkopplande det är. Jag tror att det är läsningen som gjort mig frisk :). Men jag har inte bara slappat. Just nu står det en skink och broccolipaj i ugnen som ska ätas till lunch..Luktar såååå gott :)

Nu ska jag återgå till mitt läsande...

Ha en trevlig onsdag

Kram kram

Paj före gräddning :)

Världens godaste recept från Viktväktarna!!
Favort i repris :)


Günther is back!!!!
7 Juni 2011...

Är det klokt att det redan är den 7  juni?? Är det klokt att jag bloggar?? Jag är ju känd för mina lååååånga uppehåll.

Idag är jag hemma från jobb. Har så himla ont i halsen och mitt huvud dunkar hela tiden..Urk!! Jag är sjukskriven 75% och jobbar bara 2 timmar om dagen men det räcker när man inte mår så bra. Det tradiga när man e sjuk är att man heslt inte ska visa sig ute och jag som är i stort behov av att handla...Kylskåpet börjar bli tomt :(...Få se om jag går upp till affären och inhandlar lite basvarar. Varför är det alltid så att man knappt vågar gå utanför dörren för man är rädd för att någon ska se en när man e sjuk??!! Tänk alla ensamstående mammor som e sjuka och som verkligen kanske måste gå ut och handla!!

För övrigt har det inte hänt så mycket här omkring..Jo, mamma och Uffe var ju på besök förra veckan  och under den tiden blev vi ett utedäck rikare på baksidan (tack uffe, kalle och jörgen) men för övrigt händer det inte så mycket.
Magen växer & växer. Tungt och jävligt är det!! Är redan i v.25, det är inte klokt vad tiden går. Känner att vi snart måste ta tag i det nya bebis rummet :). Ebba ska få bestämma allt :)

Usch, är ingen bra författare iadg känner jag. Men jag har varit lite duktig ialla fall och gjort ett litet inlägg :)

Trevlig tisdag på er!!

Kramizzz

v.25
RSS 2.0