Näst sista dagen....

Ja, idag är näst sista dagen på året..Det har verkligen varit ett spännande och händelserikt år.. Man blev gravid, fick ett barn, flytta till hus osv...Ett minnesvärt år :)

Imorgon är det nyår och det firar vi här hemma med våra vänner och deras barn.. Det blir jag, bubbis, Ebba, Annika, Kalle, och Ebbas kompis Matilda (skiljer bara 8dagar), Malin, Fredrik och lilla Noa...
Ska bli supertrevligt...
Det blir 3-rätters middag, massa cider och vin...och så givetvis massa pang pang (raketer)....
Synd bara att Bubbis jobbar till 22.00...men men...han fins ju här sen hela kvällen :)

Har inhandlat Ebbas nyårskläder...åh vad söt hon kommer att vara...Ska lägga upp bilder på plaggen så ni får se...Bra såååååååååååååååå sött :)

Hoppas för övrigt att det är bra med alla...Med oss är det bara bra förut att prinsessan är lita förkyld,,men det verkar vara på bättringsväg :)

Kram till er alla...

Hej svejs

EBBAS NYÅRS KIT...

image116

image117


PRINSESSAN...

image118

image119






JULAFTON I ÄNGELHOLM :)

Ja då var julen över för den här gången :(...snabbt gick det oxå...nu längtar man till det nya året med dom nya förväntningarna...

Julen var supermysig..vi firade den med hela Kalles släkt i Ängelholm...27st var vi...Många julklappar och mycket god mat och så kalle anka såklart!!! En riktig svensson jul...Me like!! Men julen var ju dock ändå i nte fullbordat...hade ju  inte min familj där :( Men nästa år ska vi fira i Norrköping och Linköping...weiiiiii
Ni var med i våra tankar ialla fall :)

Nu sitter vi här hemma jag, bubbis, Pär och Mange...och så lillstuman oxå såklart.. vi har precis sett film och ätit en massa godis... Ja, ingen viktväktar mat nu inte....inte juletider hi hi.... Men efter nyår kör jag igång igen!!

Nu ska jag ladda upp lite foton sen ska jag återgå till mina gäster...

Hej svejs och god-jul :)

JAG OCH PRINSESSAN

image103


PRINSESSAN OCH PAPPA KALLE

image104

TOMTEN :)

image105


TOMTENS HJÄLPREDA HANNA

image106

image107

KAN DET VARA KALLE  ANKAPÅ TV:N HMM??!!

image108


DET FINA JULBORDET INNAN FOLKET....

image109


MED FAMILJEN.....

image110


LILLA SÖTA EMELY

image111


PRINSESSAN...

image112


image113


HÄR INTOG JAG MIN POSITION DIREKT HI HI HI

image115

MAMMA OCH PAPPA

image114












Shopping :)

Det gick bra i går när jag var ute på min jakt efter Kalles julklapp, inte så farligt som jag trode att det skulle vara....Visst var det supermycket folk och visst fick jag leta efter parkering i typ 15min...Men några arbågsknuffnigar blev det aldrig....

Men däremot blev det lite shopping till prinsessan...fast jag inte skulle det!! Men kunde inte låta bli ;-)
Det blev en röd superfin klänning med vita spetsstrumpor som prinsessan ska ha på julafton...Sen blev det en liten förstor morgonrock...men gud vad söt hon var i det....

Idag fyller Kalles pappa år...Grattis Jörgen!!! Så det blir firande med lite god mat och tårta...men bara en mini bit till mig...Har ju varit duktig nu i 2veckor :)

Hej svejs sålänge..på återsende snart..

PS.. Tusen tack till alla som skickat julkort till oss :)

kram kram kram


PRINSESSANS JULKLÄNING :)

image101


image102


Familjefotot i tidningen...


Mysfika :)

Igår var det dags igen för Ebbas och min dagliga åktur någonstans...Denna gången begav sig färden till Landskrona och ett besök hemma hos lilla Adrian och Angelica...Även Pia var där...Ett mycket trevligt besök som vi gärna gör om :) ...Ni är jätte välkommna ut hit till Glumslöv på en fka någon gång efter nyår :)
Har alltid öppet hus här för den som vill komma inom för en lite fika :)...Men då  blir det frukt som står på menyn  för här har vi börjat på viktväktarna!!!  ;-)

Vad händer idag då...hm..låt mig se...
Jo, idag ska jag in till helsingborg och fixa min sista julklapp till Bubbis :)...Det lär bli en hård kamp med mycket armbågar och fäktningar...Antar att jag inte är själv så här dagarna innan jul...Usch ja...får ta på mig stridsdräkten!!!!
Sen ska jag inom babyland och shoppa lite till Prinsessan :) Åh.. min lilla gullunge...älskar henne så..

Sen blir det hem och mysa med prinsessan...Bubbis jobbar kväll idag så han börjar klockan 15.00...Så himla pissetråkigt :(...Men snart är det jul och då är han ledig i några dagar...Weeei :) Längtar!!!

Nu ska jga slappa lite framför tv innan gumman  vaknar..

Sköt om er alla därute, och många varma julkramar tiller från oss :)

Hej svejs...

ANGELICA OCH DEN SÖTA PRINSEN...

image90


PIA.A (Hi hi nu får du tillbaxs ;-)  )

image92


PRINSESSAN

image94


image96


image97


image100


































Oj oj oj.

Vad dagarna går fort när man har barn...jag hinner knapt vakna förrän det är kväll..Bloggen hinner jag knapt tänka på hi hi...men lovar att bättra mig :)..

Ebba växer och gror...hon blev ju 2månader i lördags (grattis gumman )...Det firade vi med att gå på julfest hemma hos Fredrik, Malin och lilla Noa... Tack så mycket det var jättetrevligt :) Drack faktis min första cider på mycket  mycket mycket länge...och fy vad den var god...Och julglöggen ska vi ju inte prata om..MUMS!!!!

Ja, snart e det ju jul...Bara 1v kvar weiiiii.....Julen firas detta år i Ängelholm med Kalles familj + hela stora släkten...Vi blir typ 30st...Ska bli kul...Men nästa år blir det hemma i Norrköping hos mamma och pappa...ännu bättre ;-) Saknar er jätte mycket....jobbigt när man bor så långt ifrån...usch :( Men när Ebba blir lite äldre kan jag ta med henne på tåget, och då blir det lite oftare :)..

Igår var förästen Ebbas fästman här och hälsa på ( he he *ler*).... Susanne och Isabell var oxå med...Alltid lika trevligt när vi träffas :)

Näe, nu ska gå och röjas lite här hemma...

Pussar och kramar till alla jag håller kärt...Tänker på er....

HEJ SVEJ


EBBA + FÄSTMANNEN :)

image85


image86


PRINSESSAN

image87


image88








FINASTE.....

Hearts GlittersHearts GlittersHearts GlittersHearts GlittersHearts GlittersHearts GlittersHearts Glitters


image84                 Hearts Glitters      Hearts GlittersHearts GlittersHearts GlittersHearts GlittersHearts GlittersHearts Glitters


Telefonprat med mormor :)

I dag har Ebba prtatat med mormor i telfonen(satte på högtalaten)...det tycket hon var jättekul, och man märkte verkligen det..så fort mormor prata så sken hela Ebba upp och log....supermysigt...
 
Ikväll ska vi ringa morfar oxå men det får bli efter vi har shoppat julklappar... Just det...jag och gumman ska till centan och julshoppa....Bubbis den fuskisen ska åka till Köpenhamn och titta på fotboll.. FC köpenhamn - Atletico Madrid  i UEFA CUPEN...Jag vill oxå :(....Snyft... Men att handla julklappar e inte så dumt det heller...äh....
Sen ska vi nog hem till Susanne en runda...om vi inte e allt för trötta...

Nu ska det mysas lite med gumman och Bubbis innan vi ska iväg...

Hej svejs....

Kramizar

image81


image82






Ebba min gullunge...

Prinsessan, mamma och pappa har varit på fotografering till tidningen idag....Prinsessan var såååååååååå fin, ja ni får själva se sen i hd om ca 10 dagar...
Helt underbart att vara mamma, speciellt till en sån glad gullunge som Ebba....Mammas hjärta...

Nu ska vi sätta oss oh mysa till lite härlig julmusik....

HEJ SVEJS.......

KRAM


image76


image77

image78


image79


image80

Lussebak :)

Idag har jag och gumman tatt bilen ner till Lomma för att hälsa på faster och kusinen....Vi passade på att ha lite julmys..Jag och lill kusinen bakade ´v ärldens godaste lussebullar ( tack för receptet mamma...du e bäst :) )

Har oxå varit på 2månaders kontroll idag...allt såg perfekt ut och gumman fick beröm för att hon va så duktig..

Näe nu ska jag mysa med bubbis och prinsessan :9

Hej svejs,,

KRAMIZAR


PRINSESSAN OCH LUSSEBULLEN

image73


image74


MINA KONSTVERK ;-)

image75

Första Advent....

Idag har v i haft faster Sophie och kusin Daniel på besök..det var mycket trevligt...Efter det gick vi allesammans hem till farmor  och farfar och åt advent middag, det var mummsigt :)
Sen fick lilla Prinsessan en fin mösa i adventspresent...den gilla hon skarpt :)..Hi hi (se bild)

Har oxå hunnit med att sätta upp mitt julpynt..det e inte lite ska ni veta...Är värsta tomte sammlaren....Tomtar ME LIKE :)

Nu ska jag upp och mysa med Bubbis och titta på film...

Puss och kram till alla..

PS... sätter ut en bild på prinsess tårtan Kalle gjorde till en cansersjuk flicka som hade en fest .. Tack Sarah för att du tipsa om hennes blogg på din msn...nu fick vi en chans att hjälpa till :)..puss puss )





EBBA, FASTER SOPHIE OCH KUSIN DANIEL

image68


EBBA OCH NYA MÖSSAN

image69


image70                             


FAVORIT TOMTEN SOM FUNNIS MED SEN JAG VAR BEBIS ;=)

image71


TÅRTAN SOM MIN KALLE GJORT :)

image72

RSS 2.0