Barn akuten!

Kräkt sen i tisdags kväll, feber fram till imorse, ingen mat ingen vätska! Bara spyr och spyr... Min plutt!


Har inte tid!!

Som ni förstår har jag inte tid att blogga! Sjukstuga!!!!


Bilderna!

Här är bilderna till föregående inlägg som inte kom med!

https://cdn3.cdnme.se/271210/6-3/pic_513c891ce087c34bd442938a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/271210/6-3/pic_513c891ce087c34bd442938a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/271210/6-3/pic_513c891ce087c34bd442938a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/271210/6-3/pic_513c891ce087c34bd442938a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/271210/6-3/pic_513cbf78ddf2b3357a413ae9.jpg" class="image">


Har tur!

Barnens farmor min svärmor är grym på att sticka, väva, sy mm. Hon stickar koftor, mössor, vantar, strumpor... Ja, allt man kan tänka sig! Hon väver våra mattor, dukar.. Vill jag ha en kofta till barnen så stickar hon det på någon vecka :). Duktiga Marianne!

Lite smakprov på mina sockar, ebbas mössa och mattan i lekrummet som svärmor gjort :)

https://cdn3.cdnme.se/271210/6-3/pic_513c725ce087c34b973d5ff5.jpg" class="image">


Mello!

Igår var en perfekt dag/kväll (inte gällande vv dock). Fick ett jättebra jobb med bra kollegor. Jobba dessutom bara till 12:30, helt perfekt! Det är alltid roligt att hamna på jobb som man trivs på. Personalen är ju så himla viktig också! Men jag har haft tur sen jag började och bara mött på trevliga kollegor! Dock ett undantag!

På eftermiddagen dök familjen Nilsson upp som skulle spendera kvällen med oss. Har alltid så trevligt med er :)!
När dom kom så tog våra män barnen och gick ut så jag och A kunde slänga oss i soffan med ett varsitt glas vin och bara prata skit! Varade dock i tio minuter tills dom andra kom tillbaka för att det var så satans kallt ute! Kvällen flöt på med tacos, vin drickande och melodifestival. Barnen hade så kul ihop oxå. Roligt nu när Olle är lite mer med!

Mina points flög iväg ganska flitigt. Förlorade kontrollen! Passade på att äta både det ena och det andra som jag aldrigt gjort annat! Var tillochmed tvungen att gå över till pizzerian för att se om dom hade choklad. Kände besattheten! Tyvärr hade dom inget choklad men däremot kakor med choklad i. Så det blev ett sådant paket ha ha! Men jag känner att jag måste få spåra ut ibland för att jag ska lyckas. Nu är jag på det igen! Inget kul dock när jag tog en tjuvvägningen och den visade på 0,9+ hm... Men har nu tre dagar till att fixa till det. Jag klarar det!

För tillfället ligger jag här i sängen och slappar. Har sovmorgon :). Innan Ebba gick ner så hade hon en önskning vilket hon har varje dag innan hon öppnar dom blå och det är att hon vill leka med någon. Tur dom är så lätta dom där önskningarna så att man kan uppfylla dom :). Undrar hur dom ser ut om några år?!!

Näe, nu ska jag dra mig lite till innan jag ska gå ner och äta frukost!

Underbar söndag på er!

Kramilikram


Go natt!

Nu har jag kommit hem efter att ha jobbat natt! Nu ska jag vila lite :)..

Ha en bra fredag!

Kramilikram


Fullt!

Igår när jag kom hem gick jag till lekplatsen där Kalle och barnen var. När jag kom dit så var det äntligen full med barn och föräldrar. Gud vad många det var. Så kul! Vädret var ju helt fantastiskt igår. Solen lyste och det var varmt ute. Tyvärr har jag hör att det ska bli kallt och snöa till helgen. Vad är det för skit nu när våren kommit!

Ha en bra torsdag!

Kramilikram


Buss!

Linda Z idag tog jag bussen till jobb! Inte stolt över mig ;)!!!


Nöjd!

Åh blev glad när jag vägde mig och vågen visa på -4,3kg weiiiiii. Promenaderna och kosten har verkligen gjort sin rätt och jag med ;)! Nu är det ju på nio dagar eftersom jag vägde mig förra söndagen då jag börja. Men nu e det varje onsdag. Nästa onsdag ska jag banne mig under 90 strecket så det så :)!!

Kämpa på ni andra oxå som håller på. Jag vet att ni kan!!

❤❤❤


Uppe med tuppen!

Olle vakna 05:30 idag den lilla mörten. Då ville han inte att mamma skulle sova mer. Men det gör inget jag e rätt så pigg trots att jag jobba till 22 igår kväll och som ni vet är jag ingen kvällmänniska! Men vi har det mysig Olle och jag. Vi tänder alltid alla ljusen på morgonen, Olle älskar det :). Fast det blir ljust så fort nu på morgonen så ibland är det inte ens lönt att tända dom.

Idag är det jobb som gäller 8-14. Ska bara på min gamla arbetsplats eriksgatans gruppboende, skojigt! Sen kanske det blir tropikariet med Kalle och barnen! Olle e på topp igen! Helt sjukt vad bra den nya medecinen är som är i pillerform :). Han hostar inte tills han spyr som han gjorde innan. Nu hostar han super lite så det hade kunnat bli dagis idag men Kalle har han hemma så får han gå imorgon!

Om en liten stund ska jag väga mig, spännande! Återkommer med resultatet!

Bra onsdag på er!

Kramilikram


Mar. 05, 2013

Idag är Olle hemma från dagis pgr av sin astma! Men han e Go och glad och på dagarna kan man knappt märka av den! Just nu sover han och jag äter lunch! Världens godaste viktväktar kräft paj! Skulle ju lägga ut recept och sånt igår men bloggen strulade :/!!

Idag är det jobb som gäller för mig mellan 14-22. Världens bästa svärmor kommer hit efter ett och tar Olle :)..

Nu ska jag äta!

Kramilikram


Passar på...

Att vara kreativa medans Olle sover lunch!


Tjoho...

Lunch: mozzarella, avokado, skinka, sallad och groddar. Lite fet vitlöks cream till det = underbart!

Middagen bestod av tacos mmmm.. Som sagt så är maten dagens höjdpunkt näst efter myset med barnen!

Kramilikram


Skit vecka!

Fy för vilken usel vecka! Allt från hus,hem och jobb har varit riktigt jobbigt. Men nu är det sista dagen på den här veckan och vi får hoppas att jag aldrig mer får uppleva en liknande vecka och att nästa vecka blir bättre! Är ledig idag och ska bara ägna mig åt min barn :)!

Trots en skit vecka så har jag varit duktig med kosten och motionen :). Äntligen! Känner redan nu efter en vecka att jag är lite piggare. På onsdag är det vägning fast i dag är det en vecka sen jag vägde mig och jag tror att det går bra neråt :). Ska dela med mig av lite goda recept jag har, men det får jag göra ikväll när barnen sover. Nu ska jag ta en låååååång dusch!

Trevlig söndag!

Frukostbild bestående av knäcke, smör, groddar, keso och avokado. Dricka till är alltid te.. 8points och även den en favorit frukost!!


RSS 2.0