GOTT NYTT ÅR!!

Hoppas att ni alla får ett trevligt gått nytt år!! Jag hoppas att 2011 blir ett roligt och händelserikt år :). Jag är ganska förväntasfull för det nya året. Hoppa sdet blir bättre än slutet på 2010..Berättar imorgon vad som hände mig idag grrrrrrrrrrrrr!!!!!!

Puss och Kram
& GOTT NYTT ÅR



Mysdag..

Idag fick man sovmorgon då prinsessan sov till 8, alltid lika skönt. Fast det hade kvittat idag för det var min tur tur att ha sovmorgon. Men när jag vakna så var jag pigg så kalle fick sovmorgon istället. Han fick tillochmed nybakta limpor när han vaknade. Vi åt frukost hela familjen vid halv tio...Mys på hög nivå!!

Nu är Kalle och Ebba på ikea och shoppar loss, sen skulle dom äta lunch där. Själv fick man lite egentid som ska gå till att städa ha ha.

Syster och Marcus
  kommer idag för att fira efterskotts jul och nyår!! Wieeeee...Alltid lika roligt att ha familjen här :)

Nu ska jag feta på lite musik och börja städa :)

Ha en trevlig torsdag och var rädda om er!!!

Kram!!




GRATTIS SOPHIE...

Idag fyller min svägerska "25" år ;) Hip hip hurra!!! Tack så mycket för den goda maten och ALLA kakorna och tårtan. Kan knappt sitta nu så mätt jag e!!
Hoppas du fick en trevlig födelsedag Sophie :)

Grattis kramar till dig









ReA!!

Idag har jag fyndat lite godbitar på rean. Var först på plats ..Jag var på väla halv tio och då var det typ 5 bilar där. Jag var tvungen att ringa hem till Kalle så att han fick kolla upp att dom verkligen öppnade tio och vist gjorde dom det! ¨Det märkte jag också när klockan var typ tjugo över tio..shit med folk det kom då..Man måste vara lite galen som beger sig iväg på rean ha ha..Men det var värt det!

Nu ska jag gå och laga lite tacos till mig och Kalle. Han lägger precis i detta ögonblicket vår lilla skatt :) sen blir det kalle och linda mys :)..På tal om mys så blir det massor av den varan imorgon då vi ska till familjen Zaunders och ha Jul...Längtar!!!

Kramizar till dom som förtjänar det :)


Jag e bara för bra!!!

Tyckte min julklapp till Kalle var ganska bra: Fotbollsbiljetter till Sveriges EM-kval mot Moldavien i Stockholm. Resa upp och ner samt boende på Båten Af Chapman som ligger vid skeppsholmen :). Under dom två dagarna så skall vi shoppa massa oxå..Vilken tur att jag köpte biljetter till mig med ;).


Gunde Svan

Prinsessan fick ett par skidor i julklapp, vem vet kanske har vi en ny Gunde Svan he he.Själv fick jag mina första skidor när jag var 2 år. Jag var grym ;)!!
Just nu håller Kalle på att tillaga lutfisk med dess tillbehör. För dom som inte gillar det finns det julmat för ett helt kompani. Varflr blir det allti så??!! Var länge sedan man provade lutfisk så det ska bli spännande för jag kommer inte ihåg hur det smakade..

Gissa vad som häner imorgon??!!
-Mellanrean såklart!!!! Ska ut i vimmlet och slåss för liv och död. Ska putsa arbågarna ikväll ;)..Akta er!!!! Måste ha fler tomtar jhu!! Kläderna skiter jag i!!!

Nu ska jag umgås med la familia..

Ha en trevlig kväll

Kram








JuLDaGeN!!

God morgon alla glada.. Då var julen över för denna gången. Jag måste ha varit väldigt snäll för gud vad många klappar och pengar jag fick :). Ebba ska vi ju inte snacka om!! Egentligen är det pinsamt vaad många klappar barnen får, tänk på dom barn som inte får några alls :(. Nästa år har jag en liten plan för hur jag skall kunna hjälpa något barn som inte får en klapp, men det återkommer jag med nästa år!!

Nu ska jag äta en fete frukost och bara svulla. Nästa år ska jag bli duktig igen :)

Kram!!

Så fort tiden har gått.......













GOD JUL!!!

Äntligen är dagen kommen :). Idag ska bli en riktig mysdag. Först ska vi till kyrkan halv elva sen efter det så beger vi oss till svärföräldrarna för lite julfika. Vi som firar jul tillsammans idag är jag, bubbis, ebba, mamma, uffe, svärmor och svrfar :). Oj glömde ju mammas hund Zazza oxå ;). Till nyår kommer systeryster och hennes sambo!

Imorse fick vi världens bästa julklapp av ebba, hon sov till över åtta he he!! Nu har vi precis avnjutit en underbar frukost och ska bege oss till kyrkan..

Hoppas att ni ALLA får en underbar dag.

Kram kram


Bak..

Rörde ihop lite bak innan och det resulterade i två underbara limpor. Gud vad goda dom blev ;). Tack för receptet Malin!!



Jobb & shopping...

Idag har jag jobbat och shoppat...Ebba har fått två ny klänningar och jag blev ett par julklappar rikare. Konstigt detdär, jag var ju färdig med alla klapparna. Men man hittar alltid ett par extra :). Så kul att göra någon glad ju!!
Vi har ett litet problem..Ebba Vägrar ha på sig något annan  än klänning och det får inte vara vilken klänning som helst. Nej, det ska vara riktiga kalasklänningar! Hon har hur mycket fina andra kläder som är helt nya men dom vill hon INTE ha!! Så nu får jag ut och köpa klänningar som tur är fick jag med mig hem två nya idag. Lilla prinsessan, vad gör man inte för dom små liven??!!

Just nu är Ebba och Kalle inne istan. Ebba hade en tid hos tandläkaren sen så skulle dom två lyxa på MC Donald. Vet en som uppskattar det eller kanske två ;).
Senare ikväll när den lilla sover så blir det vuxenmys med film och ostbricka..mumma.. Filmen vi ska se heter The town med Ben affleck..Hoppas den är bra!!

Ha det bra mina vänner

Kramizzz

Dagens köp till hjärtat!!





Kvällens film



Grattis!!

Holger på 2 års dagen!

Hip hip hurra

Grattis kramar från oss tre :)




Kreativitet!!

Idag har gumman varit kreativ och gjort två gubbar helt själv :). Kan sitta hur länge som helst och pyssla. Nu har man handlat hem lite från panduro så att hon kan göra fler saker. Vem vet kanske har vi en designer i familjen!! Hoppas!!

Nu ska jag ut och se hur det går för pågarna med vår nyutbyggda hall som är såååååååååå fin :)..Värmeslingorna skall äntligen fås sättas igång efter 3 veckors väntan weiii. Nu blir man varm om fossingarna igen.

Ha en skön kväll.

Kramizzz!!!





















Gubbarna har även fått ett eget hem/plats vald av Ebba




God morgon!

Klockan visar på 07.02 och som vanligt är man pigg när resten av familjen sover. Men ibland är det faktist skönt att få ha lite egentid så här på morgonkvisten.
Idag är det bara 4 dagar till jul så jäkla sjukt. Var sjutton tar tiden vägen??!! Kändes precis som det var sommar nyss ju. Snart står man här och är pansionär, det gäller att man försöker ta till vara på tiden!

Idag är det en massa möten på schemat och kanske lite mys med vännerna som gäller. Sen blir det pulkaåkning i sin vanliga orning :). Det e ju sååå kul man blir ju barn på nytt. Ibland undrar jag om jag har roligare än Ebba ;)

Ha en bra dag i vinterkylan och var rädda om er!!

Kram








4:e advent!!

Ni har väll inte glömt att tända det 4:e ljuset idag??!!


Det är sant!!

Att vi lever!!

God kväll mina vänner!

Var det längesedan man bloggade om man har glömt bort lösenordet för att logga in??!! Hi hi tror nästan det! Får se hur länge det håller i sig denna gång. Jag är en typist periodare, men  nu har jag inte skolan att skylla på längre. Fast nästa gång skyller jag väll på jobbet eftersom jag går tillbaka i tjänst f.r.om. den 1:e januari. Ska fasktist bli rätt så kul.

Livet glider på som vanligt. Allt är bra med mig, Ebba och Kalle. Inget nytt eller onytt. Vi håller på med ett litet projekt som jag kommer att avslöja sedan om det lyckats. Jag och mina små projekt, ska alltid ha något på gång ;)...

Jaha, då var det snart jul och ni som känner mig vet ju hur mycket julen betyder för mig. Mest tomtarna då!! Nu är det full rulle med allt. Julfester hit och julfester dit. Julklapapr hit och dit. Igår var vi på en rolig julfest hemma hos svärföräldrarna. Vi var 32 st, därav 10 barn :)..Så mysigt och prinsessan njöt i fula drag. Hon älskar ju att umgås med människor. Imorse när hon skulle ta på sig sina kläder undrade hon när hon skulle till dagis. Då jag sa att hon inte skulle dit på några dagar för att det är julov så börja hon storgråta och ut´brast: Jag älskar mitt dagis!!! Är man tråkig som mamma då...hm!! Fast när jag sa att vi skulle ut och åka pulka så blev det genast andra toner :)

Ikväll har vi också ätit julbord på Örenäs slott..Fy för vad gott det var!! Vi bjöd ut svärföräldrarna för som tack för allt dom gjort för oss :)...

Näe nu har jag snart skrivkramp!! Ses igen imorgon!! Lovar!!

ps. Zaunders har ju faktis fått en liten Folke, det har ju faktis hänt!!

Puss och kram












RSS 2.0