Vill oxå vara....

Liten och bli bjuden på kalas! Minns hur roligt man hade! Ebba ska på kalas tre helger på rad! Skoj! Alltid roligt att handla presenter!


Favorit i repris!

Kör en kopia på gårdagens lunch! Ägg och kalkon sallad 10points :)..

Puss puss


Föräldramöte med samkväll...

Har precis kommit hem från ett mycket trevligt föräldramöte! Det bjöds på tacos och god dricka. Inte var dag man får gå på sådana föräldramöten!

Tack och godnatt!


Lunch!

Sitter nu på jobb och har lunch! Dagens höjdpunkt när man får äta ;). Idag blir det ägg och skinksallad med vitlökssås! Himla gott och består av 10points. Ikväll blir det tacos på ebbas förskola.

Nu ska jag äääääääta!

Trevlig måndag!


Bio!

Ikväll var jag ute och åt middag och kollade på bio med bästa Linda z! Vi hade en toppen kväll. Har ju inte setts på länge så vi hade mycket att prata om!
I vanliga fall när jag går på bio så brukar jag ha en STOR godispåse och popcorn men idag hade jag endas en liten påse godis (1hg) samt vindruvor. Känner mig duktig! Dessutom åt jag inte upp godiset som jag hade sparat points till utan kasta det som blev över!

Filmen vi såg hette Anna Karenina. En mycket speciell film men bra dock :)! Rekommenderas!

Nu ska jag slänga mig i bringan!

God natt!


På gång!

God middag! Idag var dagen här då jag inleder ett sundare liv så får vi se vart det bär av! Klockan är 12:19 just nu och än sålänge så känns det bra! Börja dagen med att väga mig 94,9kg :/ My goooood!!! Ska ju Härdan efter väga mig onsdagar men eftersom jag börjar idag så hoppar jag över onsdag och tar nästa.
Frukosten bestod av knäcke m ägg och te! Billig frukost i points för att Kinna äta en favorit till lunch som består av 13points! Färdig rätt med kyckling och jordnöttssås, smakar precis som på basilika. En box kostar 20-25kr och kan köpas i nästan alla affärer och finns i massa olika smaker. Svingott!!

Näe nu ska jag äta!!

Hejsvejs!


Vill ni följa med på min resa??

Nu har jag fått nog! Nu ska jag ner mina 30kg som jag fick på mig under graviditeten. Men jag har gjort det en gång innan så jag vet att jag kan! Nu har jag fått nog! Känner hur kroppen börjar svika mig och hur jävla dålig kondition jag har. Känner det när jag leker med barnen! Orkar inte lika länge som förr!

Jag väger nästan 0,1 ton.. Fattar ni!!! 94kg till mina 160 cm gör sin rätt! Jag kan inte själv fatta det! Men sist jag börja så vägde jag 98kg så jag har 4kilo försprång med Olle än vad jag hade med Ebba!
Trodde ALDRIG att jag skulle berätta om min vikt för någon annan och speciellt inte offentligt! Men nu är det gjort!

Jag börjar imorgon så idag e sista dagen på länge som jag ska äta lite extra gott. Patetiskt egentligen!

Tänker blogga om min viktresa och dela med mig av recept och andra ting.
Tänker väga mig varje onsdag och dela med mig av framgångarna/nedgångarna!
Ska vara ärlig mot mig och mot er!

Känner att jag behöver ert stöd för att komma igång med detta! Kanske är det någon på vägen som vill följa med på min resa!

Bara att skriva det här inlägget gör mig motiverad :).

Jag vill och vet att jag kan!

Nu ska jag lägga upp lite motivationsbilder på hur jag såg ut innan jag blev gravid och dit jag ska igen!

Till dom som undrar så använder jag mig av ww. Har provat många olika vägar men tycker att viktväktarna funkar bra på mig!

Önska mig lycka till :)!!!

Kramilikram från tjockisen!


3 dagar!

Nu var det tre dagar sen jag skrev. Alldeles förlänge ;)! Jag har jobbat och legat i. Fastän man bara jobbar 75% så hinns inte allt med! Men nu jobbar jag bara idag och imorgon sen är jag ledig till på måndag :).

Mamma och Uffe kommer imorgon kväll. Ebba går här och är såååå glad. Hon sjunger glatt: imorgon kommer mormor, imorgon kommer mormor osv. Ebba vet inte att Uffe kommer så det blir en liten suprise :)!
Sen ska mamma få passa upp mig heeeeeeela veckan ;).

Nu ska jag förbereda mig inför bank besök sen jobb!

Ha en trevlig tisdag!!

Kramilikram


Ljus spelen!

Var ju i Helsingborg igår kväll med barnen! Det var häftigt och vackert att se allt. Vi gick från dunkers till söder utan att höra ett pip från barnen. Dom var så sjukt duktiga mina små liv. Kul att göra utflykter speciellt med Ebba som förstår och själv tycker det e kul :)


Trööött..

Åter igen så går mina ögon i kors. Står här i en mörk tvättstuga och drar Olle i vagnen för jag vägrar att han ska upp! Det är konstigt att han vill upp när han är trött! Vi var ju i väg igår och kom hem lite över åtta så han var i säng vid halv nio och borde sova nu! Men icke! Först vakna han vid 0410 och skulle ha välling sen vakna han 05:40 och skulle upp! Inget kul! Han har ju fått nya mediciner som kan rubba sömnen. Jo jag tackar!
Men oavsett vad så gör det inget för jag älskar min Olle bolle ändå ❤❤❤


Fredag!

Då var det åter fredag och helg på gång. Idag är jag ledig och ska ägna dagen till barnen då jag jobbar helgen. Jobbar dagstur både lör och sön. Hoppas på bra turer typ 8-14 :). Men vi får se vart jag hamnar och vilket klockslag jag ska jobba! Kalle börjar jobba klockan tre idag så vi tänkte först ta med barnen till tropikariet men tyvärr öppnar dom så sent (kl11). Det blir försent eftersom Olle fortfarande sover middag. Vi får helt enkelt hitta på något annat roligt. I eftermiddag/kväll så ska jag ju som sagt in till hgb med svärförälderna och barnen för att titta på ljusspektaklet :). Åh barnen kommer nog tycka om det. Sen blir det middag på Max :). Hoppas på en bra fredag!

Igår var det ju alla hjärtansdag och den firade vi i Lomma hos Kalles syster. En mysig kväll med pulkaåkning och tacos. Får ju inte glömma Thomas goooooda cappuccino oxå :). Kalle var ju tyvärr inte med eftersom han jobba men vi hade ju vårt firande i onsdag!
Vi måste vatt hälsans snälla eftersom vi fick blommor av både Ann och svärförälderna. Tack ännu en gång!

Nu ska vända på mig och vila en halvtimme till. Har SOVMORGON :)!

Kramilikram


Överraskning!

God morgon! Idag är det alla ❤-dag så jag hoppas att NI mina vänner får en bra dag! Kalle jobbar 8-22 så här blir inget firande men det tog vi igår istället :).

Igår trodde jag att jag skulle ha tjejmys med en kompis men icke! Min honey sa till mig att vara färdig kl 18 för då skulle vi iväg, han hade oxå ordnat så farmor & farfar kom hit och tog barnen. Tack Marianne & Jörgen ❤.
Jag hade ingen aning om vad vi skulle göra men misstänkte att vi skulle ut och äta. Jag gissa rätt!
Vi körde till Helsingborg och när vi kom fram så gick vi en runda och mös. Sen gick vi till oasen där Kalle hade bokat bord. Jag har nämligen aldrig varit där men sagt i flera år att jag vill dit men det har aldrig blivit av. Men igår så hade Kalle ordnat att jag fick komma dit. Vi åt och drack massa gott! Efter några timmar när vi var i matkoma så fortsattes våran kväll på Helsingborgs gator för att uppleva lite av ljusspelen. My gooood vad det var fiiiint och häftigt. Trodde aldrig att det var sååå stort och så mycket. Var verkligen värt att uppleva. På fredag åker jag o barnen in med farfar och farmor för att uppleva det igen :).

Tack Kalle för denna fantastiska mysiga och fina kväll ❤.. Det var den bästa alla ❤-dag (iförväg) på mycket länge :) puuuuuuuuuuss❤❤


På väg!

Till min överraskning som Kalle har till mig :)


Feb. 13, 2013

God morgon! Idag börjar jag jobba redan klockan sju men det är rätt så okey för nu slutar jag två :)! Så får man lite tid med barnen! Olle vakna redan 05:40 idag. Ingen sovmorgon här inte! Dom senaste dagarna har vi lagt han senare vid 19:20 och då har han sovit längre. Hm... Undrar om Kalle verkligen la han senare igår ;)!!

Näe nu får jag packa mina grejor och sticka!

Trevlig onsdag på er!

Ps, får lägga ut gammal bilder då min kamera på mobilen e full :/...


Jobb!

Hej svejs! Hoppas ni har det bra där ute i vinterkylan! Klä er varmt så ni inte blir sjuka!!! Själv har vi det bra! Barnen är friska och vi mår alla bra (peppar peppar ta i trä!). Väntar på att åka till jobb som idag är hemvården i Glumslöv...Me like!! Jobbar ända till 22 idag och med tanke på att jag somna 18:30 igår så är det ju rena rama natten för mig ;). Var sjukt trött igår och kände mig lite hängig. Men mina 14 timmars sömn gjorde susen!

Hoppas ni får en bra snöig dag!

Kramilikram


Dagens ungdom!

....


God natt!

Ligger nu i sängen och ska sova! Haft för fullt upp för att blogga idag! Varit ute i princip hela dagen. Härligt! Nu har denna helg bara svept iväg. Fort gick det. Imorgon är det åter dags att jobba :). Imorgon jobbar jag på ett LSS boende mellan 9-16. Bra tur:)

Hoppas att ni alla har haft en lika bra dag som jag :).

Kramilikram


Härligt!

Det är alltid härligt att vara ute och mysa med barnen när dom är på gott humör. Mindre roligt när det ska suras och bråkas. Men igår var en bra dag!


Oj då!

Fick en bukett blommor av min man idag, trevligt :)! Undrar vad han nu vill ;)


Mmmm....

Förbereder kvällsmiddagen som oftas på fredagar består av tacos men ikväll blir det lax i ugn och vinkokta blåmusslor. Längtar redan :). Förhandla med dottern att det fick bli tacos imorgon! Skön fredag på er!

Kramilikram


Cool!

Mamma! Idag vill jag vara Cool och snygg i håret! Hm... Okey!<


Tycker inte om...

Att behöva väcka Olle när han sover efter lunchen, men två timmar får räcka!


Fånga snöflingor!

Minns själv när man var mindre och skulle fånga snöflingor med tungan :)...


Förmiddagen i bilder!


Lunch!

Just nu har jag intagit min lunch och läst en tidning i ett tyst och lugnt hus :)! Olle sover och Ebba sitter med ipaden (tidsbegränsat)! Det är såååå skönt att bara få en halvtimme för sig själv. Olle gick ju som sagt upp i den tidiga ottan idag. Jag hade turen att det var Kalles tur att gå upp så jag kunde vila några timmar till. Kalle stack till jobb vid halv åtta så jag har myst själv med barnen idag. Tyvärr fick jag min första vab dag idag då jag måste vara hemma med Olle för att han inte får utsättas för bascilusker pgr av hans viktnedgång! Han blir ju lätt sjuk pgr av hans IMU försvar och nu har han varit sjuk så länge att han hamnat lite under viktkurvan min älskade påg. Lite frustrerande att ha dom hemma när han egentligen inte e sjuk ;(. Fast att vara undernärd är ju att vara ett slags sjuk med. Jag har haft turen att inte behövt vabba en enda gång på dom 3 veckor han varit hemma. Tack vare pappa och farmor ❤. Tur man har en underbar familj runt om en!
Imorgon är jag ledig från jobb enligt schema fram till måndag. Kommer att kännas konstigt nu när man jobbat så mycket men underbart att få vara så mycket med barnen! Kalle jobbar imorgon och lördag men är ledig på söndag. Helt ok!

Nu ska jag avsluta min lunch!

Kramilikram


Trööööööttt!

Klockan är 05:46 och Olle har varit vaken sen fem! Inte konstigt att man lägger sig tidigt på kvällarna!

Kramilikram


Tisdagen i bilder!!


Myyyys med tjejerna!

Ikväll har jag varit och ätit på basilika med tjejerna! Det var så behövligt och så trevligt! Det får vi snart göra om! Tack tjejer!

Kramilikram


Tidsdag!

Dag eller eftermiddag har jag haft med mina två barn. Idag saknade jag dom extra mycket när jag var på jobb, vet egentligen inte varför men så var det. När jag kom hem vid halv fyra så gick vi ut direkt i det underbara vädret! Vi chansade på att fåren skulle vara ute och vi hade tur :). Barnen blev jätteglada och vi stanna hos dom i nästan en timme innan vi fortsatte till lekplatsen!

Nu ligger vi slagna i soffan. Olle sover och vi andra har precis svullat i lite glass..yammi! 
Nu ska jag gå upp och göra iordning mig för sängen. Ebba och Kalle ska vara uppe lite till. Ebba och Olle blir kanske hemma från förskolan hela veckan :(.. Själv ska ner till stan och jobba innom daglig verksamhet imorgon. KUL!!
Dag eller eftermiddag har jag haft med mina två barn. Idag saknade jag dom extra mycket när jag var på jobb, vet egentligen inte varför men så var det. När jag kom hem vid halv fyra så gick vi ut direkt i det underbara vädret! Vi chansade på att fåren skulle vara ute och vi hade tur :). Barnen blev jätteglada och vi stanna hos dom i nästan en timme innan vi fortsatte till lekplatsen!

Nu ligger vi slagna i soffan. Olle sover och vi andra har precis svullat i lite glass..yammi! 
Nu ska jag gå upp och göra iordning mig för sängen. Ebba och Kalle ska vara uppe lite till. Ebba och Olle blir kanske hemma från förskolan hela veckan :(.. Själv ska ner till stan och jobba innom daglig verksamhet imorgon. KUL!!

Kramilikram




Framtiden!

Lyckos den som får min prins ;)


Dagsjobb!

Det blev snabba bud imorse när dom ringde och fråga om jag kunde jobba dagtid Istället för kväll! Flexibel som man är så sa jag ja. Hade 30 minuter på mig att gå upp ur sängen, klä mig, sminka mig, äta frukost och skrapa bilen samt ta mig till jobb! Jag kom endas 3 min sent! Jag e grym ;)!!!

Nu har jag lite lunch och ska snart återgå till mitt älskade arbete som idag är innom daglig verksamhet :)..

Skön tisdag på er!


Tisdag!

Idag är det tisdag och jag ska jobba kväll, men ännu har jag inte fått något jobb. Vi får se vart jag hamnar! Alltid lika spännande. Just nu ligger jag i sängen och tittar på Bolibompa med Ebba. Kalle är där nere sen kl 06:30 (sovmorgon) med Olle!

Kramilikram


Vill ha!

Vill ha denna boken! Ska nog gå och införskaffa mig denna. Någon som läst den?

Kramilikram


Morgonen!

Morgonen i bilder...Denna morgonen började 05:20 Jäääääääsp!


Åhhhhh...

Kan inte sova!! Har legat nu ett tag och bara grubblat.. Först ligger jag åt ena hållet sen vänder jag mig åt andra hållet och så håller det på så fram och tillbaka. Har en snarkande Ebba bredvid mig med, men det är bara myyyyyysigt! Älskar när hon sover i vår säng.

Näe nu gör jag ett nytt försök. Ska ju antagligen upp tigit imorgon eftersom det är min tur att ta Olle. Men man kan ju hoppas att han är lite extra snäll mot sin mamma och låter henne sova till sju iallafall :)

God-natt!


Mysdag!

Idag har jag haft en riktig tjejdag med tösen min! Skulle bara handla ett par byxor till Ebba men blev rätt så mycket därtill! Ebba fick 4 par byxor varav ett par jeans. Ebbas första jeans och hon är överlycklig :). Sen fick hon 2 tröjor, en boleria och strumpor. Olle fick ett par skor och en fin fin kofta. Själv fick jag två par tights, två par stickade strumpbyxor, ett par handskar, en kofta från zara, Björn axens serum till håret och lite andra grejor. Sen gick vi inom Ikea där det shoppades för ännu mera pengar... My good... En god fika hann vi med och även en timmes lek för Ebba i lekrummet. Kalle fick inget den här gången ;) ( förut ALLA prylar och blommor) jag köpte till hemmet.

Just för tillfället så ligger jag, Kalle och Ebba däckade i soffan efter en god pizza. Sista pizzan för mig på ett tag. Ska bli nyttig nu! Men mer om det i nästa inlägg!
Nu ska jag förbereda inför läggningsdax!

Kramilikram

                                                                                Olles kläder

Mina fynd :)

Ebbas fin fina kläder!

Gofika!

Min älskade unge!

Mamma och dotter kärlek <3

Puss

 

 


Shopping!

Ebba & mamma är på STOR shopping :)


Klockren!

Älskar den här före&efter bilden på Olle! Det bästa han vet är att bada ❤


God morgon Sverige!

Idag är man inte pigg vill jag lova! Varit vaken även denna natt av att Ebba har ont i örat. Stackars tös! Man e så maktlös när ens barn e sjuka och man inte kan göra något! Men kl 9:30 blir det till att ringa helgmottagningen så dom får ta sig en titt. Blir lite osäker på om det är öroninflamation eftersom hon var på badhuset igår. Kan ju vara så att hon fått in vatten i örat som ligger och trycker. Vi får se vad dom säger!

Ligger just nu i sängen och kan inte somna. Idag är det min tur att ha sovmorgon. Kalle och jag brukar ha sovmorgon varannan dag i den mån det går. Har ju en som som vaknar och ska upp innan klockan sex var dag så får man sovmorgon till bara sju så e man glad :). Just därför jag inte e någon kvällmänniska. Det hade jag aldrig pallat! Men igår skulle jag försöka hålla mig vaken lite extra länge så att vi kunde se melodifestivalen och mysa. Men vilken meningslöst med tid!!! Vilket jävla skit det var! Pinsamt!!

Nu får jag allt försöka vila lite ;).. Ska upp och ringa om en timme!

Kramilikram


Barnloppis!!

Nu är det åter dags för vår stora och populära barnloppis! Grodans barnloppis öppnar portarna lördagen den 6:e april i glumslöv. För mera information så gå in på våran hemsida på www.grodansbarnloppis.se

Blir så trött!

Nu ska jag försöka få mitt bloggande på rätt spår igen! Det har varit helt omöjligt att blogga det sista halvåret. Bloggen har strulat som bara sjutton och då har det blivit att man tappar suget och skiter i det helt enkelt! Men nu är jag på banan igen och gör ett nytt försök!

Har återgått till att börja arbeta och jag älskar det som bara den! Så skönt att komma igång igen. Lilla olle har ju då alltså börjat på dagis, min lilla plutt! Han älskar det och det tycker hans mamma e ofantligt skönt! Mindre roligt e att han fortfarande e så ofta sjuk :(. Just i skrivande stund ligger han i maginfluensa. Som om hans kropp behöver det då...NOT! Olle har precis haft 1v sjuk med feber och fete astma! Det har gjort att han tappat mycket i vikt eftersom hans lungor är så rossliga och han hostar tills han spyr och nu maginfluensa! Hoppas verkligen att han blir frisk snart så han kan äta upp sig lite.. Åh min lille pöjk! Som tur är har ebba hållit sig frisk, peppar peppar ta i trä! Hon är just nu på badhuset med Kalle :). Imorgon ska hon och jag göra något roligt och känner jag ebba rätt så vill hon shoppa, precis som sin mor! Hon bokstavligen älskaaaaar att gå i butiker och prova kläder. Hon e skitrolig att ha med sig ut och shoppa. Men man kan undra vart det slutar med tanken på att hon bara är 5 år mitt lilla hjärta!

Näe nu kallar tvätten!

Go lördag på er!

Kramilikram


RSS 2.0