Trötta barn!

Trötta barn på Kyrkis idag :)....sötisar ❤


Glad påsk!

Önskar Ebba & mamma ❤


Långfredagen!

Idag är det fredag! Jag trodde hela dagen igår att det var fredag! Det kändes som fredag. Därför blir helgen extra lång vilket vi gillar :). Igår var vi som sagt på fredriksdal vilket var helt fantastiskt mysigt. Vi fick träffa den "riktiga" påskkärringen och dansa i ring med alla barnen :). Kommer att skriva ett eget litet fredriksdals inlägg längre fram...

Imorgon är det lördag och då kommer delar av familjen hit för att fira påsk och för att fira att jag fyllt år :). Det kommer att bli massa goooooood mat och påäggsutdelning....nästan som julafton :).

Näe nu ska jag slappa och spela lite rumble! Jag heter indiz79 om någon har lust att ta en match!!

Kramilikram


Mys!!

Just i skrivande stund så ligger Olle och sover i sin säng och då passar mamma & ebba på att lyxa till det lite! Vi ligger i mammas och pappas säng och tittar på en Barbie film och äter salta pinnar....tänk om pappa visste om det he he he


Mammafrukost!!

Vi är ett gäng mammor som brukar ut och gå ålabodsrundan tis, ons, och torsdagar när vi lämnat dom större barnen på dagis. Själv  har jag inte varit så duktig med att ut ochgå men det kommer :). Det är i alla fall supermysigt med det här gänget :). På onsdagar så träffas vi hos någon mamma efter rundan och äter frukost tillsammans. För  1 vecka sen så var vi hemma hos mig. Trevligt trevligt....Tycker att det är bra att man kan ha sådan genmenskap, kul för barnen med! Igår var vi tex i Karlslund och grilla tillsammans...Megamys!!


Onsdagsfrukost :)


Skärtorsdagen!

God morgon! Idag mina vännen så far vi till blåkulla! Klockan halv tio så far ebba,Olle, jag, svärmor och kusin Daniel till blåkulla som denna gång ligger på fredriksdal. Ska bli jättemysigt :). Jag och ebba ska vara påskakärringar, får lägga ut bilder sen hur vi blir. Nu ska jag gå och göra lite frukost till ebba som precis stigit upp!

Trevlig skärtorsdag på er!

Bild på ebba när hon var påskkärring på dagis.....


RSS 2.0