Mysbild....

Jag + Söta Holger.....


Mamma och Pappa är bäst :)

Idag har mamma och pappa köpt en gunga till mig...Jag blev jätteglad och så fick jag en glass oxå :)
Puss Ebba







Helgen.....

I fredags hade jag och Kalle  barnfritt, vi gjorde absolut ingenting!!!! Det var sååååå skönt, vi körde in till Landskrona och handla lite mat (Tack Bech, du ska få tillbaka dina pengar)....
Sen åkte vi hem och bara slappa framför tv:n..Men det är så konstigt när  man ska gå och lägga sig och ingen Ebba att titta till..Så fruktansvärt tomt...På lördagsmorgonen var det ännu tommare...Fast jag hade sovmorgon så vakna jag åtta, men jag kände mig jätteutvilad så det var skönt.
Vid tio gick jag hem och hämta lilla gumman hos farmor och farfar och så körde vi in till stan en runda för vi tänkte åka lite karuseller,men det var stängt..Dom öppna kl:12, så vi körde hem igem för att senare återvända..
Vi gjorde ett nytt försökt och åkte in till L-A Hela familjen..Jag, Kalle och Ebba....När vi kom in vid tre var det uppträdande med bananer i pyjamas..Men det var inget för Ebba, så vi sikta in oss på karusellerna istället..Köpte ett 10-kort men det blev bara 2 karuseller...Ebba tyckte det var både roligt och läskigt..Var kul att se..

Senare var det grillning och pokerturnering i Rydebäck..Gissa vem som vann turneringen med 9 killar??!!!!
-Jo, jag såklart!!!! Weeeeeee
Kalle kom 3:a, så det blev lite klirr i kassan :)
Isöndags gjorde vi inget speciellt, tror jag...Gud, minnet sviktar ha ha ha...

Jo, jag gick en Låååååååååång runda med Ann...Gud helv.... vilken träningsvärk jag fick...gick kullarna upp och ner och upp och ner...Bra träning :)

Det var våran helg...

Kram till alla...








Rydebäck

 Hampus











Jag är bäst på poker :) he he...





Puss...


Ibland e det skönt.....

Ibland är det så skönt att gå upp lite extra tidigt och bara få sitta i lugn och ro vid datan och dricka en kopp te :)..Det är så ljust ute fast klockan ännu inte är 6...Rätt så skönt :)..

Ikväll ska Ebba sova hemma hos farmor och farfar och bli ompysslad till tusen och jag och Kalle ska ha myskväll, vilket innebär beställning från restaurang och slappa framför tv:n till en bra film. Sen ska vi ha en lång sovmorgon imorgon båda två :)...Det är Nice!!
Det är så vi har planerat i alla fall, men det kanske blir ändringar, man vet ju inte...

Idag ska  jag åter till tandläkaren, har inte varit där sen jag drog ut min tand..Undrar vad dom ska göra idag, mamma mia!
Är alltid satans lika nervös när jag ska dit..Ska först till skolan sen direkt till helsingborg,,,Men det ska väll gå bra det med :)...

Nu ska jag surfa lita på nätet och läsa allas bloggar...Äntligen!

Kram till ALLA speciellt till  min familj och mina släktingar i Norrköping..Jag saknar och tänker på er er alla...Önskar jag hade mera tid till att träffa er...Kramar i allafall i massor....


Ebba och morfar

'


Nu har jag fått bevis på att jag är gammal!!!!!!!!!!!!!!!

Jag gick inne på ICA MAXI i Råå och lulla för mig själv...Gick och titta runt frysdiskarna om jag kunde hitta något gott, när jag Plötsligt vaknar ur mina små matdrömmar av en hand på min axel och en ung kille som säger: 
-URSÄKTA MIG DAMEN  MEN DU HAR TAPPAT DEN HÄR (min vante)...
VADÅ DAM!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gladaste vattendjuret :)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN UFFE :)









Hoppas att du får en bra födelsedag och att mammsen tårta smakar gott :)

Många grattiskramar från oss i skåne :)

Äntligen......

Åh, äntligen är min tand borta och därmed värken :)...Det bästa av allt är att jag inte kommer ihåg någonting, så skönt..Jag kom till tandläkaren halv nio igår, fick en sup att dricka sen somna jag :)...Det enda jag kommer ihåg är att 2 sköterskor hjälper mig till dörren när jag skall gå hem..Utanför finna svärfar som hämtar mig och kör mig hem till säkerhet, mitt lilla hem...Kommer inte ihåg någonting av det...Har tilloch med ringt hem till min kompis Linda och sluddrat en massa, hon hade bara skrattat..Inte ens det kommer jag ihåg...Det bästa av allt är att när jag kommer hem så lägger jag mig på soffan och sover i 3 timmar, sen när jag vaknar är jag helt som vanligt..Fantastiskt!!!!!!!
Bli full utan att få baksmälla, det kallar jag kärlek!!!'

Idag kommer pappa och familjen...Weiiiiiiiiiii....Pappa mår nu mycket bättre efter olyckan, får hoppas att han återfår hela synen tillbaka :)
Vi ska mysa hela helgen, har ju inte träffas på ett tag nu....Åh mycket kortspel kommer det att bli...och mycket grillning :)...Me like...

Näe, nu har jag inte tid mer er...ska laga lita frukost sen kallar skolbänken...

Kram till alla...





Åh, så trist....

Jag skulle blogga lite om mion 30 års dag och lite om när min familj va nere...Vad händer!!! Jo alla min jäkla foton försvinner...Därför tyckte jag inte att det var så roligt så jag sket i att blogga.....Grrrrrr
Men men, det är väl sånt som händer...
Jag ska ju köpa min en ny camera hade jag tänkt...En strationär, så att jag kan ta fina bilder :) Älskar ju att foto...Jag är  absolut inte duktigt, det är bara roligt....Frågar man dom runt omkring mig så vet dom att jag alltid ah min camera med i väskan...Dokumenter allt!!!

Jaha, vad har hänt den gågna veckan??
-Jo, som sagt var ju mamma och familjen nere i föra veckan,. Supermysigt...Vill att dom alltid ska vara här :( Men mamma har sagt det att dom kanske ska flytta ner när min syster slutat skolan, och om hennes sambo Uffe får jobb här nere...Gud vad glada vi hade blvit då weiiiiiiiiii....
Vi bara slappa när dom va nere...Tog dock en runda till väla och en till plantagen...Ebba ska få en krusbärsbuske, eller rödavinbärs buske på stam av lilla mormor...Men Ebba (jag) kunde inte bestämma sig för vilken den skulle bli så vi får vänta tills vi vet...
Sen var vi ju alla hembjudna till svärmor och svärmor på påskbuffe...Jag menar det jag säger med påskbuffe ha ha ha..Var så mycket mat så att vi hade kunnat bjudit hem hela Glumslöv ha ha...Men gött va det....Jammi...
Sen åkte min familj hem i söndags...

I tisadsgs var det åter dags att bänka sig i skolbänken efter en veckas lov...Så skönt det varit med lov trots att jag jobbat 2 dagar...Behövligt till tusan att få vila upp sig :)
Igår när jag var i skolan höll jag på att svimma..hade en sådan jävulskt värk i min tand..satan vad ont det gjorde...Fick lämna skolan och köra hem helt gråtandes..Ja, ni som haft riktig tandvärk vet vad jag pratar om..
Skulle ju ha dragit bort tanden för länge sedan men den är ju sååååå seg...
Ska till Tandläkaren idag och göra ett 5:e försök... Idag är dom mer förberedda än någonsin...Ska få dubbelt dos av allt...Så det blir väl att flyga av in i dimmorna..skönt :)!!!!

Näe, nu får jag snat skrivkramp...

Återkommer om hur det gick med tanden (om jag är vid liv)......

Kramm till alla :)

Ps, Linda Z...din kommentar i din blogg var klockren, håller fullständigt med!!!!!!

Några bilder blev räddade..
Här är Ebba med mormor :=)....








GRATTIS EBBA PÅ DIN 1 ½ ÅRS DAG :)

Du är den finaste underbaraste sötaste tjej på denna gjord i mammas och pappas ögon...Du är vårt allt och du förgyller våra liv....Åh det finns inte ord nock för att beskriva vad vi känner för dig vårt hjärta...
Vi älskar dig mer än livet självt...
Många pussilipussar från mamma och pappa...



Kom till mig

Kom till mig när du är ledsen
och jag ska trösta dig.
Kom till mig när du är ensam
och jag skall hålla dig sällskap.
Kom till mig när du behöver prata
och jag skall lyssna.
Kom till mig när du är rädd
och jag skall hålla om dig.
När du än behöver mig
ställer jag upp för dig.
Vad det än gäller, när det än är,
Finns jag här för dig....



Finaste påskkärringen!!!!

Åh, min älskade tös..Aldrig har jag skådat en sån söt påskkärring...Du är mammas och pappas ALLT...
Vilken tur att du fick låna farfars förkläde som han hade när han var lite...Det tyckta mamma var jätteroligt...

FÖRE








EFTER











NU FLYGER VI



SLUT DESTINATION DAGIS!








SLUT!

DU E DET FINASTE JAG HAR.....


Tips till gravida...

Det är många som är gravida nu...Bla min kusin Helena och många fler...
Tänkte bara tipsa om att gipsa magen..Jätteroligt att ha sen.. Själv ska vi göra en tavla av våran..Den ska först guldlackeras :)



Jag var STOOOOOOR......

Mys i Tågarp...

Ikväll är vi bortbjudna på middag till Tågarp....Fy vad lyxigt att inte behöva tänka på att laga mat idag :)
Åh, jag vet en som ska mysa med bebbe :) Weiiiiii
Ska bli jättemysigt....Ses snart Linda...

Idag är schemat fullproppat...Gud vad kul!!
Ebba ska på påskfest på dagis så jag ska försöka klä ut henne till påskkärring, om det nu går...Hoppas hoppas hoppas...Tänk vilka roliga bilder det kunnat bli :)...Sen i eftermidag får vi besök av en gammal klasskamat Gabbi och hennes lilla dotter...Mys igen med bebbe...Lyckodag!
Till slist sluar kvällen med Greys...
Alltså...En kanondag, det gör inte ens något att det regnar...Jag e glad ändå :)

Nu ska surfas lite innan mina små älsklingar vaknar :)

Kramar till alla....Hej svejs



FOTOGRAF: Linda Z


Påsklov :)

Guuuuuuuuuuuuud vad det är skönt med lite lov...Äntligen!! Fast jag ska jobba imorgon och på torsdag, men det är ändå lov ifrån läxor och tentor :)

I dag blir det mys med Ebba hela dagen...Vi har varit ute och lekt hela fmd med Ann och Hedi på leket..Vilket uppsakattas mycket av Ebba...Hon blir helt sjövild när vi ska gå hem he he he..
Nu ligger hon och sover middag prinsessan min...När hon vaknar ska vi in till Karlslundspaken med Hedi och Ann..Så får vi hoppas att Linda och Algot kommer oxå :)
Så nu måste jag steka lite pannkakor som vi ska ha med till matsäck :)...Mysigt värre!!!!

Åh, Ebba var och klippte sig i fredags så nu e hennes lugg inte i vägen....skönt!! Hade inte pappa varit med så hade vi klippt lite till ;-)...
Ebba var jätterädd och ledsen först...Men sen när hon fick lite muta (majsbågar) så blev hon glad igan :)

Kram till ALLA!!!!!

















SLUTRESULTAT...

Tack för uppvakningen på min 30-års dag :=

Tack alla för gattulationer, blommor och paket...Blev jätteglad...Speciellt för blombudet med dom finas blommorna från Norrköping..Tack Ronny och Helen :)

Bilder från kalaset kommer :)

Kramilikram

Kalle + Ebbas bukett :)

Nuttes och Helens :)

 Familjens + Lindas :)


Lite utplock bara :)

Pappa...morfar....krya på dig...

Pappa/Morfar Krya på dig...Vi hoppas att du blir bättre och att vi ses snart :)....

Kram från oss...





30 år idag :)

Ja, då var den stora stunden inne....Jag har blivit gammal :(... Nu är jag inte tjugo något längre...
Som när jag pratatde med min lilla Linda i  luren igår höll jag på att börja böla, hade jätte ångest..
Fast i dag är det bättre...det är ju bara siffror...

Hur ska jag fira min dag då?
-Jo, ikväll kommer svärföräldrarna på middag, då blir det en av favoritern: Lassange...Sen lite vin till det...Så det blir en mycket lung dag,... Men till helgen kommer jag att firas ordentligt :) Och nästa helg oxå :)...Ibland kan det vara roligt att fylla år :=)

Nu ska jag leta upp den snyggaste bilden jag har på mig sen ska jag ladda upp den sen ska jag bara njuta av att vara en gammal sliten 30-åring!

Puss och kram till ALLA...



Dan före dan.,..

Ja, imorgon e det dag för den stora 30 dagen...Känns inget speciellt...Ska till skolan som vanligt..kommer att kännas som en helt vanlig dag...Kanske får jag lite sovmorgon och frukost på sängen :)...Kan ju alltid hoppas....

Idag har jag haft en STOR mysdag med Min undernbara familj...Åh, min kärlek för denna lilla tös blir bara större och störe...Ebba mammas lilla energitablett...Tur jag har dig...
Vi har varit ute och lekt i flera timmar, Ebba kan aldrig få nog..Blir alltid så ledsen när vi ska gå hem, men det brukar gå över ganska fort...Får hoppas på lika fint väder imorgon..

Kram till alla!!!


KÄRLEK
















Barnskor = Dyrt

Idag köpte vi skor till ebba för 1000kr... Tänk hon som har sånna pyttesmå fötter i st: 21 betalar mer för ett par skor än jag...Hm....
Det är inte billigt att ha barn:) Eller hur mamma??

Köpte ett par Puma skor och ett par Kavat skor :)







RSS 2.0