Världens finaste :)


Glad midsommar....

Vi får ju önska alla en glad midsommar eller en glad midsommar dag..Det kommer bilder på snuttan och festen imorgon..Nu ska jag gå och jobba 22 timmar  är hemma igen imorgon vid 12.00 :(...Bhuuuuu
Är så tråkigt att  vara ifrån sessan nu när hon blivit sååååå mysig...åh, gumman min...

Kram till alla....


Ebba för 1år sedan på midsommar....


Mys i Karlslundsparken...

Igår hade vi en jättemysig eftermiddag i karluslundsparken tillsammans med Madde, jari och lille Ellie...Supermysigt...Tack för em trevlig dag :)..Det lektes, matades djur och åts en massa fika..phu vad mätt jag blev..men gott va det!!!

Sen på kvällen när Ebba Hade somnat bokade jag tågbiljetter hem till mamma och pappa i v.29 och 30 weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Längtar sååå..Men mamma och co kommer nog ner snart :)..Kan längta ihjäl mig :)...Ebba saknar er alla!!!

Puss till er alla...









Love....






Mitt älskade barn...

Åh, jag e helt tokig i ungen min...Skulle nästan kunna äta upp henne :)
Vi har haft det sååå mysigt nu på f.m Ebba och jag...Vi har myst, varit ute och lekt på leket osv..Så jobbigt när jag var tvungen att lämna henne på dagis för att jag ska jobba kväll idag...Saknar henne redan...
Men ikväll får jag ta en titt på henne igen :)

Hoppas att ni får en bra dag idag...

Kram till alla...




















Mys pys...

I flera dagar nu har jag haft turen att få mysa med bebbe och så Linda såklart..
I förrgår var jag hemma hos dom i Tågarp och igår var dom här=)..
Det förberedes mycket inför den stora fetsen, längtar!!
Linda är en specialist på att baka kanellbull...Såååååååååååååååååååååå goda!!
Hon borde skola om sig till bagare eller något för hon e sjukt duktig på bakverk...

Tack för trevliga dagar :)

Kram kram


Mysunge Holger får syn på lilla mig!!!!



Men han inser att jag e snäll!!



Världens goaste kanelbullar :)


Världens bästa mamma...

Har nog jag....Min mamma vet att det bästaj ag vet ( efter kroppkakor)  är Östgöta vita saltgurkor...Dom e så satans goda men pissedyra...Till min stora häpnad hade dom fått in sådana gurkor i lösvik på ica maxi i råå för 100kr/kg...Blev såååå glad så jag viste ej vartjag skulle ta vägen..Men som sagt dom e ju så dyra så man kan ju knapp handla dom ;)..

Men vad hände idag??!!
- Jo, jag fick ett paket på posten, och vad låg i det??!!
- Jo, det låg en burk full med vita saltgurkor från världens bästa mamma....

Åh, är så lycklig just nu :=)

Puss puss



Över hundra köttbullar och några biffar....

Jag har blivit en sån där riktig gamal hemma fru..Har stått och gjort storkok idag av färs...Det blev en bit över 100st kötbullar och lite biffar..Det var inte meningen att jag skulle göra biffar men det blir alltid samma sak, jag blir utråkad efter ett tag på att rulla köttbullar och då brukar det bli biffar av resten...Det hela tog mig nästan 2½ timme, från att göra färsen till att sista biffen var stekt...Phu....
Men nu blir Ebba och Kalle glada :)...
Så skönt att ha sen i frysan att bara ta fram att värma. Har börjat nu på senare tid att göra storkok och frysa in tex, köttfärsås, korvstroganoff, kalopps osv...Så nu har man alltid middag färdig om man inte har tid att stå och laga...Det spar mycket tid kan jag säga, och då kan man umgås mer med familjen :)

Ikväll blir det tjejmys i Tågarp och en massa planeringen till den "stora" festen...Åh, Linda vad massa gott vi ska äta :).weeeeiiii...Ska bli mysigt..Länge sedan jag hade lite "barnfri" tid och bara vara Linda för en stund :).
Men det blir nog inte alltför sent för imorgon kallar plikten. Ja, då ska man börja att jobba och tjäna lite pengar, förhoppningsvis :)...Men kommer att längta till v.29 då vi har semester och 3v framåt...Vi har hyrt ett hus vid havet i smögen, Bohuslän...Det blir jag, kalle, ebba+ kalles föräldrar+ hans syster Sophie med familj som kommer att åka...Åh, längtar jättemycket :)

Ha det gött alla..

Kram kram

Mina kända supergoda köttbullar :)






Jag hade svimmat.....

14 SATT FAST I EN TIMME PÅ LISEBERG!!!!!

Om jag inte hade dött av chock så hadej ag garanterat svimmat...Just därför åker jag inte karuseller mera....Tant som man e...Får hoppas att dom int efick men för livet...

Kram kram



Pappa kock...

Satt och läste en tidning vi fick idag och vem tittar inte upp om inte Ebbas pappa :)


Syns det att spagetti och köttfärssås är favoriten!!








Hjälp!!

Har letat efter ett vardagsrums bord jättelänge nu men hittar inget :(...Vill ha ett äldre lite gamalt, runt, lågt bord i ek...Ser det i huvudet men kan inte hitta det i affärena...
Ser ni något bord av det jag beskriver så får ni hojta till!!!
Just nu har vi två småbord från ikea, usch gillar det inte alls...Hoppas på tur snart :)

Ni får gärna säga till om ni vet någon bra sida på nätet med bord...

Puss och kram..




Pussgurka...

Tittar på lite gamla bilder..Kan inte få nog...Älskar min lilla pussunge.....
Oj, titta precis på klockan och ser att hon är över 01.00...Måste rusa upp och sova..

Puss och kram till er....


Födelsedagskalas...

Igår var som sagt Ebba på sitt första barnkalas hos lilla Noa...Det var mycket trevligt...Mycket lek med barna, tårta, och fiskedamm...
Till min stora förtjusning så tyckte Ebba inte om tårta ( första gången hon provar) så då fick lilla mamma rycka in och hjälpa till och äta upp. Vilket jag hemskt gärna gjode eftersom tårtan var så himmelens god..Mmmmmmm
Näe, det enda som dög för lilla fröken var bokstavskex och vindruvor :)

Innan vi skulle hem så var det fiskedamm dags...Åh, vad Ebba var ivrig...Hon ville minsann inte stå i kö och vänta, men det fick hon göra he he...Det jag tyckte var bra var att föräldrarna hade respekterat våra önskemål om icke godis i Ebbas påse så hon fick lite andra godsaker som rusin, frukt osv :)
Ebba är nu snart 20 månader och har aldrig haft en godisbit i munnen, tycker att så länge man kan vänta ska man göra det..Hon kommer få så mycket socker i sig sen ändå....Glass får hon ibland på lördagarna :)...Men jag ser inget fel i att andra ger sina barn godis, dte är ju upp till var och en :)

Jaha, sen på kvällen kom Noa födelsebarnsgrisen och hans föräldrar hit samt peter och Annika på lite fotbollsfest..Men festen dog ju ut lika snabbt som Sverige (Kim Kjällström) brände Sveriges straff...Usch!!!!!
Näe, skämt och sido den var en mycket trevlig kväll...Lyckades hålla mig vaken till kl:01.00...Ibland har jag mina ljusa stunder :)

Ha en skön söndag alla och glöm inte 2 VIKTIGA SAKER!!!!

1, GÅ OCH RÖSTA!!!!!!
2, GLÖM FÖR GUDSKULL INTE TENNIS MATCHEN MED ROBBIN S KL:15.00......


KRAM KARM....









Födelsedagsbarnet Noa



Presenten från mamma och pappa som alla barn fick prova







Kompisar









Hurra...idag ska jag på kalas :)

Om två timmar ska jag träffa mina kompisar och busa :) / Ebba


Jag har blivit med kamera :)

Idag äntligen har jag köpt mig en ny system kamera...Köpte den för mina pengar jag fick när jag fyllde 30..Det blev en canon någonting...
Har precis varit ute och provfotat i trädgården...weiii vad kul det är, men det tar nog ett tag tills man får rätt styr och så där..Sen har jag tänkt att köpa mig ett till objektiv, men jag får spara lite är ju så satans dyrt...

Nu ska jag ladda upp lite bilder så ni får se lite från min pemiär plåtning :)

Kram kram














Lösenord..

Som jag sa för ett tag sen så ska jag göra min blogg lösenordsäker..Alltså att man måste ha lösen för att komma in...Jag är trött på att personer jag inte vill ha i mitt liv snokar runt hur jag har det...Låt mig bara va!!

Jag har redan börjat skicka ut lösenordet till några, men ska skicka det till fler..
Ha ha, höll för ett ögonblick på att skriva ut lösenordet...Tankspridd..

På söndag stängs portarna för denna blogg...Vill ni ha lösenodet får ni säga till så får ni det...


Ha en trevlig helg alla...För det tänker jag ha :)

Puss puss


Det ska börjas tidigt....


Sjukling...

Usch ja, Ebba e inte bra nu igen..Har varit dålig sen i söndags kväll, så jag har med andra ord varit hemma från skolan hela veckan...Typist...Sista veckan i skolan och så...Tråkigt!!!
Men jag hoppas att hon snart blir bättre ungen min...Hon var ialla fall tillräkligt pigg för att att åka in till karlslund och mata djuren,m som hon älskar..Så svårt att aktivera henne och speciellt när hon inte mått bra..

Hoppas hoppas att hon är frisk tills på lördag, för då har hon blivit bjuden till sitt allra första barnklas!!!
Så roligt, har 3 paket som ligger här och väntar till Noa som blir 3 år på fredag :)

Näe, nu ska jag lägga upp lite bilder från helgen och så där...Var ju I lomma hemma hos kalles syster hela familjen...Mycket mysigt...Tack för en trevlig söndag!!!

Kramar till allla :)























RSS 2.0