Tjejkväll den 20:e maj..

Den 20 maj så hade jag och Ann bokat att vi skulle ha en heldag tillsammans och det fick vi oxå ;)..Min mamma och uffe kom ner till skåne från Linköping för att vara barnvakt till lilla Ebba.

Våran dag började med att Ann hämta mig 9.30 då körde vi bilen till Malmö där jag inte varit på år och dar. Där skulle vi trövla omkring utan barn och bara vara Linda och Ann för en dag och så shoppa såklart. Vi både har ju gått på Viktväktarna länge nu och det var på tiden att vi fick lite belöning för alla kilon vi kämpas oss bort. Vi har faktist gått ner över 45kilo tillsammans :).
Men den här dagen skulle vi inte tänka på något vad points och kalorier hette utan bara frossa i oss av livets goda "frukter".. Blev blandannat Mc Donald, ostbricka, massa godis, snack och en mängd alkohol i dess olika smaker och former he he.

Efter 5 timmar i malmö och några kassar rikare så skulle vi bege oss hemmåt, men shoppandet stannande inte i malmö utan forstatte i Löddeköpinge. Vi var ju bara tvungen att stanna till på center syd och besöka butiken New Yorker, åh vilken underbar affär. Kan säga att vi blev ännu mera rikare på kassar med kläder och dylik :)

När vi var tillbaka i Glumslöv så hade vi ca: 2 timmar för att göra iordning oss i respektives hem. Själv så skulle man byta om , hitta kläder och locka håret innan jag skulle hem till Ansi igen. Blev lite sen ;)..

Väl hemma hos Ann så bjöds det på välkomsdrink och snacka.. Det följdes åt med en skitgod ostbricka och en massa annat onyttigt..Me like!! Vi satt och mös till våra goa drinkar och bra musik tills det var dags att åka in till L-a för lite dancing dancing.. Kom  in till L-a vid 23.30 då gick vi in på akropolis eftersom det var tomt på alla andra ställen (!!??), där intog vi lite cider och öl efter det beslöt vi oss för att gå direkt till Tages och ta en drink där istället..Sen stannade vi på tages resten av kvällen där det blev dans HELA natten...Jag och Ann dansar hela tiden, enda undantaget är när jag ska på toan och pissa hela tiden he he..Vi stanna på tages till stängningsdags sen åkte vi hem. Vi ringe Kalle som kom och hämta oss mitt i Natten (tack bubbis).. Sen lämnade han oss hos Ann som var själv hemma den natten och så sov jag över. Vi fick alltså verkligen en hel dag tillsammans..

På morgonen när jag vaknade typ vid halv nio var det helt tyst i huset. Jag tittade åt sidan i sängen och såg att det var tomt. Jag gick upp men ingen var hemma..Konstigt!! Men rätt som det är kommer Ann in genom yttedörren med löparkläder på sig, då hade den GALNINGEN varit ute och sprungit!! Hallå!! Där gick jag med en sprängande huvudvärk och slängde mig i soffan. Du e inte klok Ann ;)

Tack för en kulig  kväll som vi snart gör om :)

Mot Malmö!!


 
På gågatan I malmö



I provhytten i Åhlens huset



Lunch på torget som bestod av MC:Donald..Gissa om vi var glada!!



Hemma hos Ann :)

Lite att välja p åom man säger så ;)



Dom nyinköpta brillorna...Snygga!!!












UTGÅNG!!!!!





Så här såg vi ut förra året och observera att vi redan hade gått ner att antal kilon då!!!

































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0