Fredag!

Då var det redan fredag igen! Dagarna går som smör i solskenet, hinner ju knappt vakna förrän det är kväll igen. Hoppas på att det blir en fin dag så man kan vara ute mycket, har ju ebba hemma idag med. Ebba har påsklov nästa vecka och måste bli hemma från dagis. Dumt tycker jag. Hon följer skolans tider vilket innebär att kon INTE får lov att vara på dagis när skolan har lov. Det får hon lida för bara för att hon fått en lillebror! Knasigt system! Roligt för henne att vara hemma 8 veckor i sommar!!!!! Not!!!!! Men vi ska nog hitta på massa roliga saker och träffa massa barn :)

Jaha...över till annat! Det är som sagt fredag och det innebär början för helgen. Imorgon har vi middagsgästerna Madde, Jari och elli på besök. Det ska bli kul, var ju ett tag sen. Madde har önskat sig hemgjorda hamburgare med hemgjorda hamburgarbröd, så det blir det :). Bäst att lyda en gravid kvinna ;)!
På söndag har vi inget planerat förutom Olles Babysim sen så det blir väll lite hemmafix. Kanske baka en tårta, finns ju en i huset som blir 33år på måndag;).
Sen på tisdag ska jag bli nyttig igen för hundrade gången! Varit och blir mycket gottis denna vecka. På onsdagar tillexempel har jag alltid kvällsmys med Ann och då ser vi film/tv och äter en massa gott :)...Får nog prata med tanten att det får bli ändring på det! Nästa gång blir det grönsaker UTAN Dippa ;)..

Trevlig fredag på er!

Kramilikram


Bilder på hur vår tjejkväll kan se ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0